KÁRTYÁIM

Symbolon, az emlékezés kártyája

Ennek a játéknak az a célja, hogy emlékeztessen – se több, se kevesebb.

Emlékeztessen, éspedig arra, hogy neked, aki húzol egy lapot (vagy bizonyos asztrológiai konstellációd van), azt a témát, amit a kártya ábrázol, most kell feldolgoznod.

Most saját képet kell megjelenítened bensődnek erről a formájáról. A kártya természetesen csak a kép általános formáját jeleníti meg. neked azonban a saját különös (egészen individuális) formádra van szükséged: a Te képedre!

Osho zen tarot

Az Osho Zen Tarot nem egy hagyományos tarot-kártya, ugyanis rendeltetése nem a jövendölés. Inkább a zen transzcendens játéka ez, mely a jelent tükrözi, az itt és most pillanatát mutatva meg.  Ez a játék arra kíván ráébreszteni, hogy ideje ráhangolódni az érzékenységre, az intuícióra, az együttérzésre, a fogékonyságára, a bátorságra és az egyéniségre.

Rider Tarot

A tarot-kártya segítségével az általános jövendőmondás helyett egy sokkal mélyebb tudáshoz juthatunk, mely segít döntéseket hozni az élet minden területén. A lerakott kártyalapok a minket körülvevő helyzetek és személyek értékeléséhez, a hozzájuk való megfelelő viszonyuláshoz nyújtanak útmutatást.

IDŐPONTOT SZERETNÉK!

Richter Erika

30/643-80-76

asztrofilofax@gmail.com